Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://sometal.meb.k12.tr
Adres : Merkez Mah. Şahinkaya Cad. No53 34800 Beykoz/İstanbul
VİZYON : Sürekli gelişim felsefemiz, hayatta başarılı olan öğrencilerimiz, nitelikli öğretmenlerimiz ve içimizdeki takım ruhu ile alanımızda en çok tercih edilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Bölgemizde Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, bilgi çağı ve bilgi toplumunun gerekleri olan yenilikleri takip ederek gençlerimizi, çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan bireyler olarak yetiştirilmesinde araç olan eğim ve öğretim sürecini düzenli, adil, kalıcı, gelişime açık bir biçimde uygulayarak, her yönden kurumun, etkinlik ve verimliliğinin en üst düzeyde çıkartılmasını sağlamak.
BAŞARILAR :

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün, Tam Yıl
Saatler : 08.00 - 17.00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis : Talep eden öğrencilerimiz için özel servis vardır.
Ulaşım : 136B hatlı otobüs okulumuzun önünden geçmektedir. 15F hatlı otobüs okulumuzun yakınından geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz ilçemizin Merkez Mahallesi Şahinkaya Mevkiindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Beykoz Merkeze yürüyerek 5-10 dakika mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Proje çalışmaları bilgisine ilgili menüden ulaşabilirsiniz.
Diğer Hususlar : Okulumuzda karma (Kız - Erkek) eğitim vardır. Okulumuzda öğretmen ve idarecilere tahsis edilmek üzere 10 dairelik lojman mevcuttur.